MKB-Webinar: Trends in de internationale economie na COVID-19
Datum: 13/05/2020
Tijd: 12:38

MKB-Webinar: Trends in de internationale economie na COVID-19

Webinarreeks De Blik Vooruit

Op 14 mei is Adjiedj Bakas te gast in een speciale editie van de webinarreeks De Blik Vooruit. De trendwatcher kijkt met ons vooruit naar de economie na Covid-19, vanuit een internationaal perspectief. Welke trends en ontwikkelingen spelen er wereldwijd op het gebied van productie, handel en logistiek? Hoe gaat China als economische macht verder na Covid-19 en wat gaan wij daarvan merken? Zet de trend van “slowbalisering” straks door of gaan we weer terug naar het oude gehaaste leven?

Met dit webinar, dat voor deze speciale editie in samenwerking met World Trade Center Twente Business Club en AMMON wordt georganiseerd, neemt Adjiedj je op positieve en humoristische wijze mee in zijn toekomstbeeld. Hij geeft je handige insights hoe je daar nu al je voordeel mee kan doen.

Meld je nu via de website van Novel-T aan voor het MKB-webinar: Trends in de internationale economie na COVID-19 op donderdag 14 mei om 11.00 uur.

Over deze webinarreeks

Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies, en wat is er voor nodig om ze te benutten? De Blik Vooruit is een initiatief van Novel-T, Kennispoort Regio Zwolle en Cleantech Regio.

Het volgende webinar staat gepland voor:

Donderdag 28 mei om 11.00 uur – Personeelsmanagement in tijden van verandering