Terugkijken MKB-webinar Personeelsmanagement in tijden van verandering
Datum: 02/06/2020
Tijd: 15:12

Terugkijken MKB-webinar Personeelsmanagement in tijden van verandering

Novel-T, Kennispoort Regio Zwolle en Cleantech Regio organiseren samen een reeks webinars. Deze digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

Terugkijken webinar: Personeelsmanagement in tijden van verandering

Op donderdag 28 mei 2020 was het MKB-webinar: Personeelsmanagement in tijden van verandering.

Dit webinar bood kennis en praktijkvoorbeelden over wat je juist in deze kritische tijden op het gebied van personeelsmanagement kan doen om je bedrijf voor nu en de toekomst gezond te houden. Denk aan het breder en flexibeler inzetbaar maken van je mensen, door bijvoorbeeld bijscholing en (online) training. Hoe zet je jouw team optimaal in om innovaties door te voeren? Hoe blijf je goed communiceren met medewerkers over de situatie, waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. Hier kan het hele webinair worden teruggekeken: Terugkijken MKB-webinar

Waarom deze webinarreeks

Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies, en wat is er voor nodig om ze te benutten?

De volgende webinars staan gepland voor:

● Donderdag 11 juni om 11.00 uur

● Donderdag 25 juni om 11.00 uur